Våra Tjänster - Tecedge AB

Våra Tjänster

Utvecklare

Utvecklare

Vi erbjuder duktiga utvecklare, med vana av DevOps, både för Backend och Frontend.  Vi behärskar allt från Java, C++, C# och mycket mer. 

Test

Test

Vi ser kvalitet som den viktigaste framgångsfaktorn för varje företag med mjukvaruutveckling. Vi erbjuder allt från *testare till testautomatiserare och testledare.

DevOps - Agilt

DevOps - Agilt

Vi erbjuder duktiga IT- konsulter som behärskar DevOps.

Off-shoring

Off-shoring

Att lägga ut komponenter som inte är i er kärnverksamhet tar mycket tid och kostar pengar. Vi kan avlasta er så ni kan fokusera det som är viktigast för er.

Följ oss på Facebook

Tecedge AB

Vi är specialiserade på Devops och Agilt tänk.
Vi tror att nyckeln till framgång för ditt projekt är en konsult som är intresserad. Med djup respekt för våra kollegors hantverk ger vi dem frihet att själv välja uppdrag och eventuella vidareutbildningar då vet vi att konsulten inte bara är nöjd och välutbildad utan även trygg i sitt hantverk och verkligen kan engagera sig i ditt projekt.
Vi har en bred kompetensprofil så för att veta om vi kan tillgodose se era behov är det en smart idé att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om inte så för att vi kanske kan hjälpa dig vidare genom vårt breda kontaktnät.

 

Läs Mer...

 

 

 

Top