Kundcase

Skriv ut

 

Tecedge AB

 Access och säkerhets företag

Access och säkerhets företag

Genom att bemanna projektet med olika kompetenser och erfarenheter från olika geografiska områden hjälpte vi företaget med en hög leveranskvalité till en förmånligare kostnad. Detta ökade förståelsen för olika kulturer vilket berikade oss både som företag och människor.


 Myndighet

Myndighet

Kunden behövde hjälp med projektledning och styrning av olika tjänster de erbjöd internt och externt. Genom att hjälpa kunden med rätt kompetens, uppnådde kunden ett önskat läge.


 Telecom företag

Telecom företag

Kunden behövde en lösning för att hantera och säkerställa tredje part komponenter i sina mobila enheter. Genom att ta fram en risk- och affärsinriktad process, hjälpte vi kunden att på ett effektivt sätt prioritera dessa tredje part komponenter för en anpassad och kostnadseffektiv hantering.


 Företag inom Optiskt nätverk

Företag inom Optiskt nätverk

Kunden behövde hjälp med testautomatisering, genom att bemanna projektet med kompetens testautomatisering, har vi hjälpt kunden att korta ned test och verifieringstid och därmed spara kostnader.


 Företag inom Utskriftlösning

Företag inom Utskriftlösning

Kunden ville bygga upp en effektiv organisation för kontinuerliga leveranser med intakt leveranskvalité, vi hjälpte kunden genom att införa Scrum och testprocesser och följde sedan kunden med projektledning av planerade releaser.


 E2E betalflöden

E2E betalflöden

Vi hjälpte kunden att införa testautomatisering av betalflöden E2E.

Presentationsmaterial

Presentationsmaterial

Hjälpte kunden med ett pedagogiskt presentationsmaterial i form av tecknad film vilket blev en väldig succé.


Bank & Finans

Bank & Finans

Kunden behövde hjälp med koordinering av test och utveckling vid införande av Blockchain/Distribuerad ledger teknik. Vi bemannade med testare och testledare.

DevOps och continuous delivery

DevOps och continuous delivery

Vi hjälpte kunden med implementeringen av service virtualisering för att möjliggöra devops och continious delivery.